Vattu ja pennut

P-pentue / Vattu - Banjo

P-pentue syntyi maaliskuun puolivälissä 17.3.2020. Pentueessa on kolme urosta ja kaksi narttua.

Vattu on yksi parhaimmista omistamistani koirista, vaikka vuosien varrella olenkin ollut sikäli onnellisessa asemassa, että olen saanut omistaa useita loistavia koiria. Se on menestynyt sekä kokeissa että näyttelyissa ja kaikki terveystulokset ovat olleet kunnossa. Kun tähän vielä lisätään erinomainen luonne ja suku, niin tottahan mieleen tuli ajatus, että pentu pitää saada taloon kasvamaan!

Kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan ja Vattu ei tullutkaan ensimmäisistä astutuksista tiineeksi. Sitten Sanna ja Jaakko antoivat Banjon riiuureissulle Lappajärvelle ja niin kaikki järjestyikin parhaiten päin - kuten yleensä! :-)

Olen ollut aikoinaan kiinnostunut Banjon isästä Norjan Derby-voittajasta NMD-13 Porsangerviddas Black Hunterista. Sittemmin näin sen pojan Banjon ja ihastuin sen otteisiin ja luonteeseen. Banjo valikoitui Puronperän P-pentueen isäksi. Pojassa näyttää periytyneen samoja hyviä ominaisuuksia kuin isässään - toivottavasti myös periyttämiskyky!

Olen nähnyt pentueen vanhempien takana olevia koiria melko kattavasti sekä molempien vanhempien sukulaisia. Jos näistä ei tule jahtipelejä,
niin ihme ja kumma! Sen aika näyttää...

Vattu ja Banjo

 

P-pentue

P-pentue 2020

sukutaulu

tuloksia

kuvagalleria

  • Pablo Escobar

  • Pakkanen

  • Pelle

  • Pepi

  • Pihla

narttulinja
uroslinja

gordon setter - scottish black setter

Pennut

Koirat

Gordoninsetteri